AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli suda balık görmek

Kahve falında kirli suda balık görmek

Kahve falında kirli suda balık görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli suda balık gördüyseniz:

  • Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için karşınızdaki insanın harakete geçmesi gereklidir.

Kahve falında kirli suda balık görmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli suda balık tutmak güleceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kirli suda banyo yapmak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında kirli suda yıkanmak sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kara kara düşünür olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli suda abdest almak ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, sorunları ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında kirli suda boğulmak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli suda yüzmek mülkiyetinin de artacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli suda çamaşır yıkamak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir