AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu suda balık tutmak

Kahve falında çamurlu suda balık tutmak

Kahve falında çamurlu suda balık tutmak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, eşe dosta yardım edileceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, daima afiyette olacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suda balık tutmak gördüyseniz:

  • Kimse sizi yolunuzdan alıkoyamayacak.

Kahve falında çamurlu suda balık tutmak huzurun bozulacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu suda balık yakalamak çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suda balık görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında temiz suda balık tutmak mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sığ suda balık tutmak aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda canlı balık tutmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duru suda balık tutmak ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda büyük balık tutmak acı veren durumların vuku bulacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir