AnaSayfa / Genel / Kahve falında içtiği suda balık görmek

Kahve falında içtiği suda balık görmek

Kahve falında içtiği suda balık görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, hayatının karışacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içtiği suda balık gördüyseniz:

  • Eşinizin, sevgilinizin ya da aile büyüklerinizin sizi çok memnun edebilecek bazı yaklaşımlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında içtiği suda balık görmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında içtiğin suda balık görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, rahatlığa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında suda çok balık görmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz suda balık tutmak huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında duru suda balık görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suda ölmüş balık görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu suda balık yakalamak aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balıklı suda yüzmek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir