AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda balık tutmak

Kahve falında suda balık tutmak

Kahve falında suda balık tutmak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, daha büyük adımlar atılacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda balık tutmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sizi rahatlatabilecek fırsatlara kavuşabilir, ek gelir elde etmenin yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında tatlı suda balık tutmak aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında sığ suda balık tutmak işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duru suda balık tutmak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli suda balık tutmak rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında buzlu suda balık tutmak inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına işarettir.

Kahve falında temiz suda balık tutmak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında akan suda balık tutmak fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda büyük balık tutmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir