AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu suda balık tutmak

Kahve falında buzlu suda balık tutmak

Kahve falında buzlu suda balık tutmak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, maddi gücünün eksileceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buzlu suda balık tutmak gördüyseniz:

  • Toplumla olan ilişkilerinizde, sezgilerinizi kullanın.

Kahve falında buzlu suda balık tutmak tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında buzda balık tutmak eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine işaret eder.

Kahve falında temiz suda balık tutmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu suda balık tutmak hakkını alacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize işaret etmektedir.

Kahve falında suda canlı balık tutmak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı suda balık tutmak bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında suda balık tutmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli suda balık tutmak hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir