AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafikte karşıya geçmek

Kahve falında trafikte karşıya geçmek

Kahve falında trafikte karşıya geçmek adım atarken çok zorlanacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında trafikte karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları üzerinizde olumlu değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında trafikte karşıdan karşıya geçmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında trafikte karşıya geçmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kötü kişilerden uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin karşısına geçmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalettir.

Kahve falında temiz sudan karşıya geçmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına yorulur.

Kahve falında denizden karşıya geçmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında gölden karşıya geçmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında dereden karşıya geçmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sudan karşıya geçmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, şansının ve bahtının açık olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir