AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayıkla karşıya geçmek

Kahve falında kayıkla karşıya geçmek

Kahve falında kayıkla karşıya geçmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayıkla karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kayıkla karşıya geçmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizden kayıkla geçmek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında denizi kayıkla geçmek ailesini utandırmayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nehrin karşısına geçmek şansın ve kısmetin kapanacağına, istediklerini elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında caddeden karşıya geçmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yoldan karşıdan karşıya geçmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına tabir olunur.

Kahve falında nehirden karşıya geçmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan karşıya geçmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, hastalanacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir