AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşıya geçmek

Kahve falında karşıya geçmek

Kahve falında karşıya geçmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, kazancın çoğalacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına işarettir.

Kahve falında karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı dile getirmeniz durumunda özel hayatınızda ilişkileriniz gelişebilir.

Kahve falında yolun karşısına geçmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında dereden karşıya geçmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine rivayet eder.

Kahve falında akarsudan karşıya geçmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otobandan karşıdan karşıya geçmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, daha fazla para kazanacağına inanılır.

Kahve falında ırmaktan karşıya geçmek iyi ruh halinin bozulacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz sudan karşıya geçmek ekmeğinin de artacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında trafikte karşıdan karşıya geçmek hem geleceğinin güzel olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında suda karşıya geçmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir