AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda kaplumbağa görmek

Kahve falında suda kaplumbağa görmek

Kahve falında suda kaplumbağa görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında suda kaplumbağa gördüyseniz:

  • Ani rekabet veya mücadele ortamları söz konusu olabilir.

Kahve falında suda kaplumbağa görmek kişinin fena halde yanılacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında temiz suda kaplumbağa görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında suda yüzen kaplumbağa görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa ve balık görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sürü kaplumbağa görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa ve tavşan görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına alamet eder.

Kahve falında su kaplumbağa görmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında minik kaplumbağa görmek rızkının da genişleyeceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir