AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa ve tavşan görmek

Kahve falında kaplumbağa ve tavşan görmek

Kahve falında kaplumbağa ve tavşan görmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağa ve tavşan gördüyseniz:

  • Yerleşik alışkanlıklarınızdan vazgeçmek sizi bir hayli korkutuyor.

Kahve falında kaplumbağa ve tavşan görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında kaplumbağa örmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kaplumbağa görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında evinde kaplumbağa görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda kaplumbağa görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı kaplumbağa görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, manevi rahatlamaya erileceğine işaret eder.

Kahve falında canlı kaplumbağa yemek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında mutfakta kaplumbağa görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, güzellik ve hayır geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir