AnaSayfa / Genel / Kahve falında minik kaplumbağa görmek

Kahve falında minik kaplumbağa görmek

Kahve falında minik kaplumbağa görmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, sorumlu tutacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında minik kaplumbağa gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir ya da haklarınızı savunmanız gerekebilir.

Kahve falında minik kaplumbağa görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında minik maymun görmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, hayatın düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında minik kediler görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında minik balık görmek patron koltuğuna geçeceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında minik yılan görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında minik fil görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında minik kedi yavrusu görmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına işarettir.

Kahve falında minik serçe görmek böylece hayata yeniden sarılacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir