Kahve falında su kaplumbağa görmek

Kahve falında su kaplumbağa görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, önemli sorumluluklar alacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su kaplumbağa gördüyseniz:

  • Ufak tefek yalanlar başınıza büyük dertler açabilir.

Kahve falında su kaplumbağası görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, rızkının da genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında su kaplumbağasının çoğaldığını görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine inanılır.

Kahve falında su kaplumbağası yumurtası görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında su kaplumbağası öldürmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde su kaplumbağası görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü su kaplumbağası görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine yorulur.

Kahve falında akvaryumda su kaplumbağası görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına alamet eder.

Kahve falında ölü su kaplumbağası görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir