Kahve falında kaplumbağa ve balık görmek

Kahve falında kaplumbağa ve balık görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa ve balık gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzları, yeni eğitimler ya da seyahatler her anlamda faydalı olabilir.

Kahve falında balık ve kaplumbağa görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, yeni siparişler alacağına delalet eder.

Kahve falında kaplumbağa ve balık görmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında banyoda kaplumbağa görmek işlerinin daha da iyi olacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında kaplumbağanın yandığını görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş kaplumbağa görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su kaplumbağası görmek çok mutlu günler geçireceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında kabuğu olmayan kaplumbağa görmek yeni yatırımlar yapacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa ve yavrusunu görmek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir