AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda yüzen kaplumbağa görmek

Kahve falında suda yüzen kaplumbağa görmek

Kahve falında suda yüzen kaplumbağa görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, bereketin eksileceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, şansının açılacağına delalet eder.

Kahve falında suda yüzen kaplumbağa gördüyseniz:

  • Paylaşımdan kaçınmamanız sizin için en doğru sonuçları doğurabilir.

Kahve falında suda yüzen kaplumbağa görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suda kaplumbağa görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz suda kaplumbağa görmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında denizde yüzen kaplumbağa görmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzen kaplumbağa görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akan suda yüz yıkamak büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda yüzen at görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda yüzen kedi görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir