AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz suda kaplumbağa görmek

Kahve falında temiz suda kaplumbağa görmek

Kahve falında temiz suda kaplumbağa görmek mutluluğunun da artacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz suda kaplumbağa gördüyseniz:

  • Fikirleriniz konusunda ısrarcı olmamanızda fayda var.

Kahve falında temiz suda kaplumbağa görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında suda kaplumbağa görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında suda yüzen kaplumbağa görmek makamını garantileyeceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz suda büyük balık görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz suda balık tutmak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz ve berrak suda yüzmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz suda yeşillik yıkamak hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz suda kurbağa görmek dileklerinin de kabul olacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir