AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda elle balık tutmak

Kahve falında suda elle balık tutmak

Kahve falında suda elle balık tutmak kolay yollardan rızık sahibi olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, amaçlarına nail olacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hırsızlık yapacağına işarettir.

Kahve falında suda elle balık tutmak gördüyseniz:

  • Planlar hızlı değişiklikler gerektiriyor.

Kahve falında suda elle balık tutmak rakiplerine karşı güç elde edeceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda büyük balık tutmak Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında sığ suda balık tutmak sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında temiz suda balık tutmak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet eder.

Kahve falında suda balık tutmak duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında buzlu suda balık tutmak kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında suda canlı balık tutmak kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında duru suda balık tutmak bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir