AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz suda balık tutmak

Kahve falında temiz suda balık tutmak

Kahve falında temiz suda balık tutmak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, rahatın yerine geleceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz suda balık tutmak gördüyseniz:

  • Yaşlı kişilere yardım etmeniz durumunda farklı şekilde takdir görebilir veya ödüllendirilebilirsiniz.

Kahve falında temiz suda balık tutmak sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine delalettir.

Kahve falında temiz suda büyük balık görmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında temiz suda balıklar görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz suda balıklarla yüzmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına delalettir.

Kahve falında temiz suda balık yakalamak iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına işarettir.

Kahve falında temiz suda balık görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına delalet eder.

Kahve falında suda canlı balık tutmak yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına tabir olunur.

Kahve falında akan suda balık tutmak yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir