AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda canlı balık tutmak

Kahve falında suda canlı balık tutmak

Kahve falında suda canlı balık tutmak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, isteklerini yerine getireceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına alamet eder.

Kahve falında suda canlı balık tutmak gördüyseniz:

  • Kendinizi tamamen belirlediğiniz hedefe verebilirsiniz.

Kahve falında suda canlı balık tutmak en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda canlı balık görmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında denizden canlı balık tutmak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında canlı balığı elle tutmak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük canlı balık tutmak kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde canlı balık tutmak iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında canlı balığı elinde tutmak korkularının sona ereceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında durgun suda balık tutmak hasretin biteceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir