AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığ suda balık tutmak

Kahve falında sığ suda balık tutmak

Kahve falında sığ suda balık tutmak şansının ve kısmetlerinin açılacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sığ suda balık tutmak gördüyseniz:

  • Ufak tatsızlıklar canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Kahve falında sığ suda balık tutmak herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sığ suda yüzmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, onlardan büyük hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sığ denize atlamak maddi olarak güç kazanacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sığ sularda yüzmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sığ havuzda yüzmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında sığ su görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında sığ denizde yürümek zor durumlara düşeceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına inanılır.

Kahve falında sığ denizde yüzmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, ailesini hem gururlandıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir