AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri ayva görmek

Kahve falında iri ayva görmek

Kahve falında iri ayva görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, sağlığını geri kazanacağına, geniş geniş yaşayacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, zenginliğinin süreceğine rivayet eder.

Kahve falında iri ayva gördüyseniz:

  • Bir tür maneviyat arayışı içinde olmanız mümkündür.

Kahve falında iri ayva görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayva yediğini görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayva ağacı kesmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş ayva görmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, iş kaybı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayva fidanı görmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına işarettir.

Kahve falında ayva nar görmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük ayva görmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, bunun şans olacağına işarettir.

Kahve falında ayva ağacına çıkmak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir