AnaSayfa / Genel / Kahve falında subay elbisesi görmek

Kahve falında subay elbisesi görmek

Kahve falında subay elbisesi görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında subay elbisesi gördüyseniz:

  • İletişimle ilgili konularda şanslısınız.

Kahve falında beyaz elbiseli subay görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında subay elbisesi görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, onların başarıları ile gururlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında subay elbisesi giymek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz subayı elbisesi giymek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında üniformalı subay görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına işarettir.

Kahve falında kendini subay olarak görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına delalet eder.

Kahve falında subay şapkası görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına alamet eder.

Kahve falında kadın subay görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir