AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini subay olarak görmek

Kahve falında kendini subay olarak görmek

Kahve falında kendini subay olarak görmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini subay olarak gördüyseniz:

  • İstediğiniz karşı cins ilişkisini gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında subay olmak hayıflanacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına yorulur.

Kahve falında subay şapkası görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında subay olduğunu görmek kötü haberlerin alınacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz subayları görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz subayı elbisesi giymek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, rahat bir hayat sağlayacağına inanılır.

Kahve falında eşini subay görmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında subayı görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında bayan subay görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir