AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz elbiseli subay görmek

Kahve falında beyaz elbiseli subay görmek

Kahve falında beyaz elbiseli subay görmek evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, verimin her geçen gün artacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz elbiseli subay gördüyseniz:

  • Hatırlatmaları biraz ertelemek daha doğru olabilir.

Kahve falında beyaz elbiseli subay görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında subay elbisesi giymek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında subay elbisesi görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine delalet eder.

Kahve falında deniz subayı elbisesi giymek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine delalettir.

Kahve falında subay görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında subayla evlenmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, zor zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bayan subay görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sivil subay görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir