AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniformalı subay görmek

Kahve falında üniformalı subay görmek

Kahve falında üniformalı subay görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, başarılarının katlanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında üniformalı subay gördüyseniz:

  • Planladığınız işlerden başkalarına pek bahsetmeyecek, düşüncelerinizi açığa çıkartmayacaksınız.

Kahve falında üniformalı subay görmek mutluluğunu çoğaltacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rütbeli subay görmek yapılan hataların düzeltileceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında sivil subay görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında subay olmak büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini subay görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında subay elbisesi giymek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına delalettir.

Kahve falında denizci subayı görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında subayla evlenmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir