AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz subayı elbisesi giymek

Kahve falında deniz subayı elbisesi giymek

Kahve falında deniz subayı elbisesi giymek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz subayı elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Farklı ilişkiler, maddi ya da yaratıcılık gerektiren konular farklı bir yön ön plana çıkartılacaksa bunun önüne geçmemelisiniz.

Kahve falında deniz subayı elbisesi giymek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında subay elbisesi giymek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz elbiseli subay görmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına inanılır.

Kahve falında subay elbisesi görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizci subayı görmek içinin ve kafasının da rahat edeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz subayları görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına delalettir.

Kahve falında deniz subayı görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında denizci subay görmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir