AnaSayfa / Genel / Kahve falında subay elbisesi giymek

Kahve falında subay elbisesi giymek

Kahve falında subay elbisesi giymek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, gülüp eğleneceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında subay elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı kendinizi kanıtlama isteğiniz artacak.

Kahve falında subay elbisesi giymek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz subayı elbisesi giymek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına delalettir.

Kahve falında subay elbisesi görmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, hayatının tamamen altüst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz elbiseli subay görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına inanılır.

Kahve falında sivil subay görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında deniz subayları görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında subay olduğunu görmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında subay olmak işlerinden belirsizlik olacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir