AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın subay görmek

Kahve falında kadın subay görmek

Kahve falında kadın subay görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, malında zulüm meydana gelmesine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hafifleyeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kadın subay gördüyseniz:

  • Parasal açıdan oldukça şanslı bir durumdasınız.

Kahve falında kadın subay görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında asker subay görmek fesat kimselerin çıkacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine alamet eder.

Kahve falında subay görmek hidayete ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahriyeli subay görmek kazancın artmasına, şansının açık olacağına alamet eder.

Kahve falında hava subayı görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizci subayı görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında subay elbisesi görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında subay kıyafeti görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, hayattan yana keyif bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir