AnaSayfa / Genel / Kahve falında subay şapkası görmek

Kahve falında subay şapkası görmek

Kahve falında subay şapkası görmek işinden çıkarılacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, yeteneklerini geliştirmeye, işinde büyük başarılar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında subay şapkası gördüyseniz:

  • Size haberler taşıyan kimseye fazla güvenmemelisiniz.

Kahve falında subay şapkası görmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına tabir olunur.

Kahve falında eşini subay görmek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında sivil subay görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına inanılır.

Kahve falında subay elbisesi görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, bereketli yağmurlara işaret eder.

Kahve falında subayı görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine işaret eder.

Kahve falında subay olduğunu görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini subay görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında subay elbisesi giymek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir