AnaSayfa / Genel / Kahve falında su ve kum görmek

Kahve falında su ve kum görmek

Kahve falında su ve kum görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, kafasını rahatlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su ve kum gördüyseniz:

  • Bir süredir ön hazırlık aşamasında olan konular ilerleme göstererek yaratıcılığınızı besleyebilir veya banka hesaplarınızı arttırabilir.

Kahve falında suyun içinde kum görmek bir hastalığa maruz kalacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kum ve su görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında su içinde kum görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında su ve kum görmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumlu su görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumlu su içmek bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında kum havuzu görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına yorulur.

Kahve falında denizden kum çıkarmak yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir