AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum ve su görmek

Kahve falında kum ve su görmek

Kahve falında kum ve su görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, sıkıntı yaşanacağına, feraha ereceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine delalet eder.

Kahve falında kum ve su gördüyseniz:

  • İçgüdülerini kontrol edemeyen veya sezgilerine göre davranan kişiler nedeniyle, belli konulardaki yönünüzü tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında su ve kum görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında kum ve su görmek eline geçen malları tutamayacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında su içinde kum görmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisine olan güvenin artacağına alamet eder.

Kahve falında kumlu su içmek kazancının bol olacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde kum görmek yılmayacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kumlu su görmek zor günlerin biteceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kumdan balık çıkarmak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında deniz kumu kazmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir