AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde kum görmek

Kahve falında su içinde kum görmek

Kahve falında su içinde kum görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, işlerine dört elle sarılacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su içinde kum gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerin altı çiziliyor.

Kahve falında suyun içinde kum görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında su içinde kum görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında avuç içinde kum görmek fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabı içinde kum görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, her istediğini elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kum içinde para bulmak sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kum içinde yüzmek fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına inanılır.

Kahve falında kumun içinde olmak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında denizin içinde kum görmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir