AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde kum görmek

Kahve falında suyun içinde kum görmek

Kahve falında suyun içinde kum görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde kum gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapılması gerekiyorsa, kendiniz için en iyi pazarlık şartlarını oluşturmalısınız.

Kahve falında suyun içinde kum görmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine tabir olunur.

Kahve falında su içinde kum görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumun içinde olmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine alamet eder.

Kahve falında kum içinde altın bulmak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, sevdiği birine hediye alacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç içinde kum görmek fesada bulaşacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında oda içinde kum görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kum içinde bozuk para görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına inanılır.

Kahve falında kum içinde yüzmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir