AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumlu su içmek

Kahve falında kumlu su içmek

Kahve falında kumlu su içmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, hayata küseceğine, maddi durumun düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında kumlu su içmek gördüyseniz:

  • Bazı ihtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir.

Kahve falında kumlu su içmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine tabir olunur.

Kahve falında su içinde kum görmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına delalettir.

Kahve falında kum ve su görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde kum görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su ve kum görmek aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumlu su görmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında birinin suyundan içmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında çeşmeden şifalı su içmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, önünün açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir