AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden kum çıkarmak

Kahve falında denizden kum çıkarmak

Kahve falında denizden kum çıkarmak düşman hususunda keder ve üzüntüye, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında denizden kum çıkarmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız olay size mutluluk verebilir.

Kahve falında denizden kum çıkarmak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabıdan kum çıkarmak elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında ağızdan kum çıkarmak kısa süreli karlar elde edileceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına yorulur.

Kahve falında kum çıkarmak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumdan altın çıkarmak haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumdan para çıkarmak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kumdan balık çıkarmak evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, ruhsal olarak etkileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kumu yutmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir