AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumlu su görmek

Kahve falında kumlu su görmek

Kahve falında kumlu su görmek ruhlarına mevlit okutacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, elinin darlık görmeyeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kumlu su gördüyseniz:

  • Diplomatik davranmayı başarıp alttan alabilirseniz projenizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Kahve falında suyun içinde kum görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında kumlu su içmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalettir.

Kahve falında su içinde kum görmek ömrünün de uzun olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında su ve kum görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına delalettir.

Kahve falında kumlu su görmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında kum ve su görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kum taşımak o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kum oynamak küslerin ve dargınların barışacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir