AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum havuzu görmek

Kahve falında kum havuzu görmek

Kahve falında kum havuzu görmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kum havuzu gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etmenizi veya bazı işleri çözmenizi sağlayabilecek kişilerin aklını karıştırabilirsiniz.

Kahve falında kum havuzu görmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumlu havuz görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında havuzda kum görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında kumlu su görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına işarettir.

Kahve falında kum dolu kamyon görmek kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kurtuluşa ereceğine delalettir.

Kahve falında ıslak deniz kumu görmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kum yığını görmek kötülüklerden uzaklaşacağına, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında kumdan kale görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir