AnaSayfa / Genel / Kahve falında su ve köprü görmek

Kahve falında su ve köprü görmek

Kahve falında su ve köprü görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, müşterilerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su ve köprü gördüyseniz:

  • Ne yapalım, katlanmak zorundasınız.

Kahve falında su akan köprüden geçmek onların başarıları ile gururlanacağına, bir sebeple çok zorlanacağına inanılır.

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek Allah katında günahlarının affolacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına yorulur.

Kahve falında köprü ve su görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, el açmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun üstünde köprü görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına delalettir.

Kahve falında köprüden suya atlamak istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine alamet eder.

Kahve falında köprüden geçerken suya düşmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında su ve köprü görmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına delalet eder.

Kahve falında su üstünde köprü görmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir