AnaSayfa / Genel / Kahve falında su akan köprüden geçmek

Kahve falında su akan köprüden geçmek

Kahve falında su akan köprüden geçmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, yanlış anlaşılacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su akan köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı, sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına alamet eder.

Kahve falında su akan köprüden geçmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına delalettir.

Kahve falında akan suyun içinden geçmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine işaret eder.

Kahve falında akan suyun üzerinden geçmek ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında akan suyun üstünden geçmek Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına rivayet eder.

Kahve falında akan sudan geçmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akan dereden geçmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında akan nehirden geçmek şansın önünün kesileceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir