AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprü ve su görmek

Kahve falında köprü ve su görmek

Kahve falında köprü ve su görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köprü ve su gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz, işleriniz ya da aşk hayatınızla ilgili konularda gerçeklerin anlaşılmasını sağlayacak ipuçları yüzünü gösterebilir.

Kahve falında su akan köprüden geçmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su üstünde köprü görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine işarettir.

Kahve falında köprü ve su görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köprüden suya düşmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına işaret eder.

Kahve falında su ve köprü görmek hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köprüden suya atlamak bir bebek sahibi olacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına alamet eder.

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun üstünde köprü görmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir