AnaSayfa / Genel / Kahve falında su üstünde köprü görmek

Kahve falında su üstünde köprü görmek

Kahve falında su üstünde köprü görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalettir.

Kahve falında su üstünde köprü gördüyseniz:

  • Farklı sonuçlar peşinde olan bir kişi size yanlış ya da olumsuz bilgi verebilir.

Kahve falında su üstünde köprü görmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında suyun üstünde köprü görmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köprünün üstünde olmak kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına delalet eder.

Kahve falında deniz üstündeki köprüden geçmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına delalet eder.

Kahve falında denizin üstündeki köprüden geçmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köprünün üstünde durmak önemli işlere imza atacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünden köprüden geçmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında köprünün üstünden geçmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir