AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden suya atlamak

Kahve falında köprüden suya atlamak

Kahve falında köprüden suya atlamak rahat bir hayat sürüleceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, işlerin rayından çıkacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, bahtının güzelleşeceğine, rızkının da genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında köprüden suya atlamak gördüyseniz:

  • Belli planlarınızın, anlaşmalarınızın veya düzenlemelerin hatalarının ayıklanıp tekrar şekillendirilmesi gerekiyor.

Kahve falında köprüden suya atlamak bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında birinin köprüden atladığını görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprüden atlamak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına delalettir.

Kahve falında köprü atlamak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine alamet eder.

Kahve falında boğaz köprüsünden atlamak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köprüden atladığını görmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında köprüden denize atlamak güzellik ve hayır geleceğine, yol yordam öğretileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köprü ve su görmek borçlanıp, hasta olacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir