AnaSayfa / Genel / Kahve falında su ve kaya görmek

Kahve falında su ve kaya görmek

Kahve falında su ve kaya görmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su ve kaya gördüyseniz:

  • Maddi hayatınızda bazı sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kayadan su aktığını görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine inanılır.

Kahve falında kayadan su fışkırdığını görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, çok başarılı olunacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içinde kaya görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kayalardan su aktığını görmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kayalıklardan su aktığını görmek para yatıracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayalardan akan su görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında su ve kaya görmek yeni bir yola gireceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kayadan su çıktığını görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir