AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayalıklardan su aktığını görmek

Kahve falında kayalıklardan su aktığını görmek

Kahve falında kayalıklardan su aktığını görmek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kayalıklardan su aktığını gördüyseniz:

  • Tavrınız sert oluyor bence biraz yumuşatın.

Kahve falında kayadan su aktığını görmek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayalardan su aktığını görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayalıklardan su aktığını görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, huzurlu, mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kayalardan akan su görmek yeni iş teklifleri alacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine yorulur.

Kahve falında su ve kaya görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kayadan su çıktığını görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde kaya görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayadan su fışkırdığını görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir