AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayadan su aktığını görmek

Kahve falında kayadan su aktığını görmek

Kahve falında kayadan su aktığını görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, hayatının afiyette geçeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayadan su aktığını gördüyseniz:

  • Yükünüzü hafifletmeye çalışmalısınız, stresi arttıracak şeyleri bir kenara bırakın.

Kahve falında kayadan su aktığını görmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına delalet eder.

Kahve falında kayalardan su aktığını görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında kayalıklardan su aktığını görmek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, eşi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayadan su fışkırdığını görmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında kayadan su çıktığını görmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde kaya görmek esenlik bulup, mutlu olacağına, bedeninin şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su ve kaya görmek kazancının da azalacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayalardan akan su görmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir