AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayadan su çıktığını görmek

Kahve falında kayadan su çıktığını görmek

Kahve falında kayadan su çıktığını görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayadan su çıktığını gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz aşırı yüksek durumda olabilir.

Kahve falında kayadan su çıktığını görmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında kayalıklardan su aktığını görmek ağlayacağına ve dertleneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde kaya görmek haberler alacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kayalardan akan su görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kayadan su fışkırdığını görmek hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına inanılır.

Kahve falında kayadan su aktığını görmek sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kayalardan su aktığını görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına işarettir.

Kahve falında su ve kaya görmek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir