AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayalardan su aktığını görmek

Kahve falında kayalardan su aktığını görmek

Kahve falında kayalardan su aktığını görmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kayalardan su aktığını gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altında tutmaya çalışan kişileri belli bir mesafede tutabilirseniz bazı olayları, kursları ya ad mücadeleci bir ortamı faydaya çevirebilirsiniz.

Kahve falında kayalardan su aktığını görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kayadan su aktığını görmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında kayalıklardan su aktığını görmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine delalettir.

Kahve falında kayadan su fışkırdığını görmek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına yorulur.

Kahve falında kayadan su çıktığını görmek ön plana çıkacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde kaya görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, sıkıntıların azalacağına delalet eder.

Kahve falında kayalardan akan su görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında su ve kaya görmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir