AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde kaya görmek

Kahve falında suyun içinde kaya görmek

Kahve falında suyun içinde kaya görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, ekmeksiz kalacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında suyun içinde kaya gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz ya da iş birlikleriniz diğerinden daha karlı olabilir.

Kahve falında suyun içinde kaya görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz içinde kaya görmek sıkıntıya düşüreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde kaya görmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kayadan su aktığını görmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su ve kaya görmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında kayalardan akan su görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına yorulur.

Kahve falında kayalıklardan su aktığını görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kayadan su çıktığını görmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir