AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayadan su fışkırdığını görmek

Kahve falında kayadan su fışkırdığını görmek

Kahve falında kayadan su fışkırdığını görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine işarettir.

Kahve falında kayadan su fışkırdığını gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan haberlere veya bilgilere göre sizin için hangi yönde ilerlemenin doğru olacağını daha rahat bulabilirsiniz.

Kahve falında kayadan su fışkırdığını görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağdan su fışkırdığını görmek çok iyi kazançlar elde edileceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su fışkırdığını görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine işaret eder.

Kahve falında topraktan su fışkırdığını görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden su fışkırmak hem mal ve para kaybedeceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına inanılır.

Kahve falında yerden su fışkırdığını görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, acı veren durumların vuku bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su fışkırmak görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, sahip olunan gücün kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerden su fışkırdığını görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir