AnaSayfa / Genel / Kahve falında su ve çeşme görmek

Kahve falında su ve çeşme görmek

Kahve falında su ve çeşme görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, maddi açıdan nefes alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su ve çeşme gördüyseniz:

  • Çok fazla denenmemiş şeyler denemeniz durumunda, hayatınızı değiştirebilecek şeyler söz konusu olabilir.

Kahve falında çeşmede su içmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı su çeşmesi görmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden temiz su içmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden tuzlu su içmek hayatında olumlu değişiklikler olacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına işarettir.

Kahve falında çeşmeden bulanık su aktığını görmek huzurunun yerinde olacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına işarettir.

Kahve falında caminin çeşmesinden su içmek başarılarının eksilmeyeceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine inanılır.

Kahve falında çeşmeden su doldurduğunu görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında su akmayan çeşme görmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir