AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden tuzlu su içmek

Kahve falında çeşmeden tuzlu su içmek

Kahve falında çeşmeden tuzlu su içmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden tuzlu su içmek gördüyseniz:

  • Duyduklarınız doğru olmayabilir.

Kahve falında çeşmeden tuzlu su içmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden acı su içmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmede su içmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek işinde büyük başarı elde edeceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında çeşmeden su içmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bulanık su içmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine inanılır.

Kahve falında caminin çeşmesinden su içmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden bardakla su içmek onlardan hayırsızlık göreceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir